Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πλιγούρι με καβουρμά


Υλικά

- ½ κιλό πλιγούρι
- ½ κιλό καβουρμά (χοιρινό βρασμένο, κατεψυγμένο)
- 2 κούπες σάλτσα ντομάτας
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κουτ. σούπας αποξηραμένα λαχανικά σε σκόνη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- ρίγανη
- νερό
- ελαιόλαδο


Διαδικασία

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Αμέσως μετά ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτα και νερό με το μάτι. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το πλιγούρι, τα μπαχαρικά και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αφήνουμε στην φωτιά για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια βάζουμε και τον καβουρμά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του και το φαγητό είναι έτοιμο.


Πηγή: Νηστικό αρκούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου