Υλικάγια 2 άτομα
- 300 γραμ. συρόν
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο (αγνό αγελαδινό)
- ½ κιλό γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
ΔιαδικασίαΑρχικά, αραδιάζουμε τα συρόν σε ένα ταψάκι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο ταψί βραστό νερό, ώσπου να τα σκεπάσει. Τα ζυμαρικά απορροφούν το νερό και διπλασιάζονται σε όγκο. Κατόπιν, τα περιχύνουμε με το βούτυρο, το οποίο προηγουμένως έχουμε λιώσει. Τέλος, σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο και απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα συρόν.
Καλή όρεξη!
Πηγή:
Νηστικό Αρκούδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου