Τρίτη 6 Απριλίου 2010
Περέκ ή Φυλλωτά
Υλικά
για 2 άτομα
- 4 φύλλα περέκ
- 200 γρ. τυρί κατσικίσιο
- λίγο βούτυρο
- 1 αυγό
Διαδικασία
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το αυγό με το τυρί. Σ’ ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει. Μουσκεύουμε σε νερό τα φύλλα και βάζουμε δύο στο τηγάνι - το ένα πάνω στο άλλο. Ρίχνουμε πάνω στα φύλλα το μείγμα με το αυγό και το τυρί. Προσθέτουμε και δύο ακόμη μουσκεμένα φύλλα. Αμέσως μόλις κοκκινίσει το φύλλο το γυρίζουμε και από την άλλη μεριά. Μόλις ροδίσει, είναι έτοιμο. Την τρώμε όλη μόνοι μας ή και με παρέα…
Καλή μας όρεξη!
Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου